Category Archives: Ευχαριστίες

Ευχαριστήριο μήνυμα

Η Διεύθυνση και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του ΕΕΕΕΚ Πύργου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια το Φαρμακείο της κας. Λεονταρίτου Σταυρούλας που βρίσκεται στο Σκουροχώρι Πύργου Ηλείας για την ευγενική χορηγία ενός ψηφιακού θερμομέτρου.Στην κρίσιμη αυτή περίοδο της Πανδημίας είναι μια ιδιαίτερα σημαντική προσφορά καθώς συμβάλλει στην προσπάθεια διασφάλισης της υγείας στο χώρο της σχολικής μας μονάδας.

Ευχαριστήριο μήνυμα

Το Ε.Ε.Ε.Εκ. Πύργου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την κα Τριαντοπούλου Αγγελική, Μύλοι Κρέστενας για τη σημαντική προσφορά της σε αλεύρι στο εργαστήριο Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής του σχολείου μας. Η βοήθεια που μας παρείχε ήταν πολύτιμη, δείχνοντας ευαισθησία και αίσθημα κοινωνικής προσφοράς. Το Ε.Ε.Ε.Εκ. Πύργου εύχεται υγεία, επιτυχίες και κάθε καλό στην κα Τριαντοπούλου Αγγελική. Ευελπιστούμε προς όφελος των παιδιών μας να υπάρξουν στο μέλλον μιμητές αυτής της αξιέπαινης ενέργειας.

Ευχαριστήριο μήνυμα

Ο γνωστός ιατρός μικροβιολόγος του Πύργου κ. Σαμαντάς Κωνσταντίνος, ο οποίος είναι πάντα δίπλα στο σχολείο μας, μετά από επικοινωνία που είχε με τη Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ κ. Αγγελική Πετρόγιαννη, προσφέρθηκε να δωρίσει τους 4 ηλεκτρονικούς υπολογιστές που εκλάπησαν από το Εργαστήριο Πληροφορικής. Η προσφορά του και η άμεση ανταπόκρισή του να βρεθεί με αυτό τον τρόπο κοντά στους μαθητές μας και να στηρίξει το σχολείο μας αποτελεί υψηλό δείγμα ευαισθησίας και ανθρωπιάς. Η σπουδαία αυτή κίνηση εκ μέρους του κ. Σαμαντά Κωνσταντίνου αποδεικνύει το υψηλό του ήθος, την αγάπη του πάντα για προσφορά και φυσικά ότι υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο το λειτούργημά του. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε τόσο για την πρακτική βοήθεια που μας παρέχει, καθώς οι μαθητές μας θα μπορούν να έχουν και πάλι τους υπολογιστές που είναι πολύτιμοι και εξαιρετικά χρήσιμοι, αλλά πάνω από όλα θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε και για την ηθική υποστήριξη σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Είναι αισιόδοξο που υπάρχουν Άνθρωποι στις μέρες μας με κοινωνική ευαισθησία και αγάπη και ευχόμαστε στον κ. Σαμαντά Κωνσταντίνο υγεία και κάθε καλό.

Ευχαριστήριο μήνυμα

Το ΕΕΕΕΚ Πύργου αισθάνεται την υποχρέωση από καρδιάς να ευχαριστήσει θερμά «ΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ» στον Άγιο Γεώργιο Πύργου για την ευγενική χορηγία και στήριξη τους, στο σχολείο μας. Εκτός από την πρακτική βοήθεια λαμβάνουμε και το μήνυμα ότι στις μέρες μας υπάρχουν άνθρωποι με κοινωνική ευαισθησία και προσφορά. Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε εσάς και την οικογένειά σας. Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας μας, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!

Ευχαριστήριο μήνυμα

To Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πύργου θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τα φυτώρια Βούτσια στην Πάτρα, καθώς και τον Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, γεωπόνο κ. Ιωάννη Πετράτο για την ευγενική χορηγία που έκαναν στο σχολείο μας, προσφέροντας μεγάλη ποσότητα εποχικών φυτών και χώματος στο Εργαστήριο Βιολογικής Καλλιέργειας. Εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στη κα Μαρία Βούτσια, όσο και στον κ. Ιωάννη Πετράτο, αφού χάρη στη συνδρομή τους, οι μαθητές μας θα αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και θα ενισχυθεί το Εργαστήριο Βιολογικής Καλλιέργειας του σχολείου μας. Στη σημερινή εποχή τέτοιες ενέργειες προσφοράς είναι πολύτιμες και αξιέπαινες.

fitoria_boutsia1 fitoria_boutsia2 (περισσότερα…)

Ευχαριστήριο μήνυμα

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού «Ολυμπιακή Ένωση» κ. Μιαούλη Δημήτρη για τη στήριξή του και την ευγενική του χορηγία, να προσφέρει το χρηματικό ποσό που απαιτούνταν ώστε να εκδοθεί το διαβατήριο του μαθητή μας Παναγιώτη και να μπορέσει να πραγματοποιήσει το όνειρό του, που είναι η συμμετοχή του στους επικείμενους αγώνες των Special Olympics World Games, που θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο του 2019 στο Abu Dhabi. Το σχολείο μας καθώς και η οικογένεια του μαθητή εκφράζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μιαούλη Δημήτρη για τη συνεχή του στήριξη, καθώς κάθε φορά είναι αρωγός στις προσπάθειές μας να παρέχουμε στους μαθητές μας ευκαιρίες για εξέλιξη και συμμετοχή στα κοινωνικά δρώμενα!